• Beseda s koordinátorkami prevencie kriminality, 28.4.2023

          • V piatok 28. 4. 2023 nás navštívili p. Katarína Kvašňovská a p. Patrícia Uhrinová z odboru prevencie kriminality Ministerstva vnútra SR, s ktorými sme mali zaujímavú besedu. Za organizáciu ďakujeme pani učiteľke Ivke Trnovskej. Naši malkáči, žiaci 1. a 2. ročníka sa dozvedeli, ako sa majú správať v nepríjemných situáciách, na koho sa obrátiť, ak sa nám niekto posmieva alebo robí zle. Interaktívnymi hrami sme si vyskúšali, ako sa cítime, keď nás niekto pochváli, dá nám kompliment. Beseda sa nám veľmi páčila a bola pre nás prínosom a obohatením. Naši veľkáči, žiaci 3. a 4. ročníka s pani lektorkami prebrali tému: „Ako byť v bezpečí v on-line priestore?“ Výborná, odborná, náučná, praktická a interaktívna beseda, ktorá usmernila nielen každého žiaka, ale i dospelého pri pohybe na internete, na sociálnych sieťach, hrách. Budeme si dávať pozor na manipuláciu s ľuďmi v on-line priestore, na nesprávne zadané odkazy internetových stránok, vytvárať bezpečné heslá. Keď budeme poznať piktogramy, predídeme vírusom do PC, či mobilu. Nie všetko je na internete skutočné! Vyberaj si priateľov MÚDRO a ROZVÁŽNE! Správajme sa k sebe priateľsky, odpúšťajme si a majme sa radi! Tešíme sa na ďalšie stretnutie.brali tému: „Ako byť v bezpečí v on-line priestore?“ Výborná, odborná, náučná, praktická a interaktívna beseda, ktorá usmernila nielen každého žiaka, ale i dospelého pri pohybe na internete, na sociálnych sieťach, hrách. Budeme si dávať pozor na manipuláciu s ľuďmi v on-line priestore, na nesprávne zadané odkazy internetových stránok, vytvárať bezpečné heslá. Keď budeme poznať piktogramy, predídeme vírusom do PC, či mobilu. Nie všetko je na internete skutočné! Vyberajme si priateľov MÚDRO a ROZVÁŽNE! Tešíme sa na ďalšie stretnutie.

          • Plavecký výcvik, od 3. apríla do 13. apríla 2023

          • Aj  tento školský rok sme so žiakmi absolvovali Plavecký výcvik v Aquapark Dolný Kubín pod vedením plaveckej školy TULIPÁNIK. Prvý deň plaveckého výcviku boli žiaci nesmelí, ale plní chuti, síl a trpezlivosti. Po veľkonočných prázdninách sme pokračovali v plávaní. Deti robia veľké pokroky, neodradí ich ani hlboká voda v plaveckom bazéne. Oceňujeme individuálny prístup inštruktorov. Ďakujeme za päťdňový športový zážitok. 

            13. Apríl 2023 .... Posledný deň plaveckého výcviku bol v znamení súťaže. Najrýchlejším plavcom bol Adam Ertl zo 4.A, na 2. mieste skončila žiačka 2.A, Eli Buvalová a na krásnom 3. mieste sa umiestnil Tomáš Mik, žiak 4.A triedy. Za odmenu naše deti vyskúšali tobogány, na ktoré sa tešili uplynulý týždeň. Ďakujeme inštruktorom za trpezlivosť a individuálny prístup.