• Dopravná výchova, 23.6.2023

          • Dopravnú výchovu absolvujeme každý rok na dopravnom ihrisk u v Martine. Inštruktori Peťko a Renátka nás najprv previedli celým ihriskom pešo, až potom sme dostali kolobežky i káry. Museli sme dávať pozor na dopravné značky, semafory i chodcov. Trénovali sme si postreh, fyzickú kondíciu a pozornosť. Super dopoludnie ....

          • Slávnostné ukončenie školského roka 2022/2023

          • Školský rok 2022/2023 sme ukončili tancom a prednesom básní žiačiek 4. ročníka, hudobno-dramatickým vystúpením žiakov 1. ročníka, vyhodnotením zberu papiera, vyhlásením NAJ čitateľa na škole a v neposlednom rade príhovorom pani riaditeľky Livky Šimkovej. Na záver všetci žiaci zatancovali na obľúbenú pieseň, ktorá sa stala NAJ pre všetkých žiakov. ŽELÁME SI KRÁSNE LETO, SLNEČNÉ DNI A DNI PLNÉ RELAXU.

          • Koncoročný výlet Oravská priehrada, 27.6.2023

          • Konečne prišiel vytúžený deň, na ktorý sme sa všetci veľmi tešili. Po záverečných písomných prácach sme si zaslúžili relax a oddych od učenia. Pani učiteľky pre nás pripravili plavbu loďou po Oravskej priehrade. Z rána počasie nevyzeralo moc ružovo, ale predsa sme si užili krásne oravské výhľady z paluby lode Orava. Niektorí z nás ostali v príjemnej kajute lode, iní vyšli aj hore na loď, kde sme obdivovali prekrásnu oravskú prírodu. Počas plavby sme si vypočuli zaujímavosti o Oravskej priehrade a o Slanickom ostrove umenia, na ktorý sme potom vystúpili. Tu sme sa dozvedeli ďalšie nové informácie o zatopených oravských dedinkách, navštívili sme malebný kostolík a prešli sme sa po ostrove. Na pamiatku si mnohí z nás pokúpili magnetky, malé suveníry a aj sladké maškrty.